Fredag den 13 VS lördag den 14

Alltså det här med fredag den 13 har aldrig varit något problam för mig *peppar peppar*, värre är det med lördag den 14! Skulle vilja sova bort hela den dagen! 

I lördags då så var ju Erik hos mig, så jag skulle klippa honom innan jag skulle åka till jobbet. Av någon anledning var jag lite småirriterad så jag klippte på rätt snabbt, då händer det.. jag klipper mig i fingret, inte ett litet jack som man "brukar" göra, utan jag kände hur jag verkligen klipper bort en bit av huden på knölen på långfingret. Skriker "helvete, helvete, helvete", börjar grina (ja på riktigt) & trycker ihop fingret för att det inte ska blöda så mycket. Nu är det ju även såhär att jag svimmar när jag ser ett sår & blod på mig själv, så jag kastar mig i sängen med hande rätt upp i luften & kvider. Erik försöker lugna ner mig, men det funkade inte! 

Ringer mamma i panik (min lilla egna undersköterska) & fråga så ordentligt jag kan "vad gör man när man klippt bort en bit av fingret?" varpå Erik säger "lägg av, du klippte inte bort en bit, det kändes väl bara så!" mamma säger vad jag ska göra & jag skickar Erik till apoteket! Tur att det ligger ca 800m från lägenheten. Väl tillbaka får han plåstra om mig.. hahah, sjukaste ever! 

Sen säger han "vilken sax använde du? jag kan tvätta den" jag plockar fram saxen & där på bladet sitter en bit av mitt finger!!! Så. Jävla. Äckligt.

Sen på jobbet låste sig hela kassasystemet för mig - tre gånger! 

Hade en bild på det avkapade fingret, meeeen jag tror inte att ni vill se den va`x'D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0