Ebba 19 år VS Ebba 20 år

När jag skrev förra inlägget så började jag tänka till över hur mitt liv har förändrats på bara ett år!

För ett år sen:
Då bodde jag hemma hos mamma & pappa i Skärplinge, pendlade ca 4 timmar varje dag till & från gymnasiet i Uppsala. Levde ett "uppsalaliv-på-distans" med alla vännerna kvar i stan medan jag åkte hem varje dag. Jag hade det inte lätt med mina dåvarande vänner som fanns hemma, rent hemskt faktiskt. Men liksom bara den grejen att faktiskt bo i Skärplinge, att bara liksom vara ute i naturen, ut & gå, inte ha något att göra liksom. Dock var jag alltid nära Erik! Men jag drömde mig bort, bort till något eget, till ett liv man bara kunde önska sig! Smlade på mig fina flytta-hemifrån-grejer & gick ibland (läs ofta) ner i källaren för att beundra alla Iittala glas, kostaboda skålar, tobo glasblåseri-grejer & köksmaskiner samtidigt som jag tänkte på hur mitt framtida kök skulle se ut med alla mina fina saker! 

Nu:
Bor jag i min fantastiska 1.5/2a på 38m2 mitt i stan i underbara Västerås som är helt i Ebba-smak! Med ett svart/vitt/silvrigt kök, med alla mina skålar, stekpannor & kitchenaid, en stooor dubbelsäng, en fantastisk stenvägg i vardagsrummet & en ganska stor balkong! :) Jag pluggar till något som motiverar mig och ett jobb som jag älskar! Dessutom jag har fantastiska vänner. Trodde inte att det fanns många & fina vänner! Jag mår bra, är glad, fantastiskt gald faktiskt! Känns som en väldigt överdrivet glad text, men jag är verkligen så himla glad! & nu tänker ni "näe, så glad kan hon ju inte vara, Erik bor ju fortfarande kvar i Skärplinge", ja det gör han ju & det är ju skitjobbigt, men vi ses varje helg & när han är ledig kommer han ju hit till mig, så så mycket är vi inte ifrån varandra. Han jobbr ju även skift, så han sover ju när jag är vaken & tvärtom, så vi hade ju inte kunnat ses så mycket om jag var hemma heller, men såklart, lite varje dag hade det ju blivit iaf, men inte så länge! 

Kort och gott älskar jag mitt liv & allt som har med det att göra idag, jag ångrar inte för en sekund att jag flyttade hit till Västerås!

PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0