Kom & köp!

Herregud vad konstigt det känns att se farmor & farfars hus ligga ute på hemnet, men roligt! Kom & kööööp! 

Ni hittar alla bilder & fullständig information här! 


4 år tillsammans! ♥

Idag firar jag & mitt älskade hjärta hela 4 underbara år tillsammans! Helt galet vad tiden går! Det känns som att vi nyss pussades för första gången i spöregnet mitt i natten, hihi! Min kärlek, min solstråle. Erik, jag älskar dig så mycket, jag är så fruktansvärt glad över att jag har dig! 
 
 

Kvällen språklektion!

Snälla säg inte:

Doms - det heter deras!
Hons - det heter hennes!

Som Nattis säger, tack på förhand! 

Helgen!

Hej på er, vilka ni nu är som läser! ;) det är midnatt, måndag morgon alltså, jag är så jäkla trött men kan inte sova! Anyway, min helg har varit helt super! Har jobbat fre-sön & herregud vad jag (återigen) älskar mitt jobb! Jag menar, hur glad blir man inte när det kommer in kära par som beställer sona vigsel & förlovningsringar & jag får vara med och hjälpa dom att hitta det dom är ute efter! :D Hur kul som helst!  Dessutom är det så skönt nu när alla "vanliga" grejer på jobbet flyter på utan att man behöver tänka på det, tex hur man hanterar alla betalsätt, kredit, presentkort, återköp, beställningar ja allt sånt! 

I lördags fick jag ett sms av Ida som undrade om jag vill med ner på stan & lyssna på Oskar Linnros, och självklart blev svaret ja! Så jag tog mig ner på stan & mötte upp henne & Fina, :) Precis när konserten ska börja så öppnar sig himlen & regnet öster ner! Men ett stort partytält blev vår räddning där vi stod och skrek med i texterna! :D Efteråt gick vi hem till Idas & Finas kompis & var där ett tag på hennes takterass mitt på stan :) Runt midnatt tog jag cykeln hem igen! Bra kväll helt enkelt, sånna behövs! Nu är jag ledig imorgon (måndag alltså) & Erik kommer till mig på eftermiddagen :) Senare i veckan väntas massa jobb & mitt första Power Meet! wooohoooo! 

Natti natti!
 
 

RSS 2.0