Vigselring

Oh my god, NO! Jag ska inte gifta mig, men eftersom att jag är omringad av vackra ringar på jobbet är det svårt att inte hitta favoriter! Den här ringen fastnade jag för redan första veckan på jobbet, så fruktansvärt fin! Absolut min drömring. Desutom funkar den perfekt till en klassisk alliansring! (en ring med flera stenar på rad)

Men tillbaka till den här vigselringen, det är i vitt guld, 18 karat of course!  Den har sammanlagt nio briljantslipade diamanter i WSI, med en carat på 0.25 och är skitsnygg! Blir din för ynka (eh?) 18.999 kronor, som hittat eller? 

Jag blir så sjukt avis på alla män som kommer in & köper den här ringen för att fria till sina blivande fruar. Både för att den blivande frun får det snyggaste ringen i världen, men också för att jag får vara med och ta fram en ring som mannen kan känna sig nöjd med och som han tror kommer passa, det gäller alla ringar, inte bara just den här! :)

Diamantring i 18K guld

En sak jag är fashinerad över är hur olika ringar kan vara, med carat, klarhet, guld & olika diamanter. Att man inte kan se så stor skillnad med blotta ögat, men som ändå finns där! Klarhet i en sten visste jag inte ens att det fanns något som hette! Det är då hur pass "smutsig" stenen är, där finns det många olika typer. På just den här ringen är det alltså WSI :) 


Som ni hör så tycker jag fantastiskt mycket om mitt jobb, jag är ingen doktor eller lärare som gör stora skillnader i folks liv, men att bara få vara med i det lilla steget med att ta fram en passande ring inför en förlovning, bröllop & ett helt äktenskap är fantastiskt! Dessutom är alla par så himla kära & söta när de kommer till mig, love it! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0