Vigselring

Oh my god, NO! Jag ska inte gifta mig, men eftersom att jag är omringad av vackra ringar på jobbet är det svårt att inte hitta favoriter! Den här ringen fastnade jag för redan första veckan på jobbet, så fruktansvärt fin! Absolut min drömring. Desutom funkar den perfekt till en klassisk alliansring! (en ring med flera stenar på rad)

Men tillbaka till den här vigselringen, det är i vitt guld, 18 karat of course!  Den har sammanlagt nio briljantslipade diamanter i WSI, med en carat på 0.25 och är skitsnygg! Blir din för ynka (eh?) 18.999 kronor, som hittat eller? 

Jag blir så sjukt avis på alla män som kommer in & köper den här ringen för att fria till sina blivande fruar. Både för att den blivande frun får det snyggaste ringen i världen, men också för att jag får vara med och ta fram en ring som mannen kan känna sig nöjd med och som han tror kommer passa, det gäller alla ringar, inte bara just den här! :)

Diamantring i 18K guld

En sak jag är fashinerad över är hur olika ringar kan vara, med carat, klarhet, guld & olika diamanter. Att man inte kan se så stor skillnad med blotta ögat, men som ändå finns där! Klarhet i en sten visste jag inte ens att det fanns något som hette! Det är då hur pass "smutsig" stenen är, där finns det många olika typer. På just den här ringen är det alltså WSI :) 


Som ni hör så tycker jag fantastiskt mycket om mitt jobb, jag är ingen doktor eller lärare som gör stora skillnader i folks liv, men att bara få vara med i det lilla steget med att ta fram en passande ring inför en förlovning, bröllop & ett helt äktenskap är fantastiskt! Dessutom är alla par så himla kära & söta när de kommer till mig, love it! 

Luciamorgon imorgon!

Hej på er! 

Imorgon är det Lucia, den mysigaste dagen innan julafton. Varje år går vi upp på morgonen, kikar på lucia på tv, äter limpsmörgås med leverpastej och varm choklad. Men inte imorgon, har varken limpa, leverpastej eller oboy hemma. Så det blir vanlig frulle! :)

Dessutom är det tenta i morgon.. Hatar "kvällen-före-tentan-plugg", man känner att "nej, jag har nog missat hälften" börjar plugga igen och känner att "nej jag kan ju det här!" slutar plugga och så börjar det om igen, runt runt som i ett ekkorhjul. Efter tentan har jag min mördarvecka på jobbet, jobbar 10 av elva dagar, dessutom går jag i skolan 3 dagar.. min nästa lediga dag är alltså på julafton, som jag längtar! :) 
Tierps Lucia 2010Tierps Lucia 2009 med min lussekatt!
 
 

Sov gott älskade hjärta!

Fy sjutton, det värsta som kunde hända.. Fina du, du var fantastisk. Redan nu är du saknad, av hela familjen, mest av Judit.. Lilla lurvis.. varför just du? :( Busa runt i himlen nu, farmor Edit & morfar tar väl hand om dig älskning! 

 

Vårat lilla tusshjärta, gosis & Lurv, vi älskar dig! 
 

22 dagar kvar till julafton

Jag inser nu att jag inte har skrivit ett ordentligt inlägg på väldigt länge, så tänkte uppdatera er lite! :) 

November har varit helt kaotisk, jag har lyckats gå i skolan på 100% och jobbat 50%, det är inte så jobbigt som det låter, det har faktiskt gått väldigt bra! :) Redan i mitten på november tänkte jag "i år ska jag verkligen inte vara ute i sista stund med julklapparna!" sagt och gjort, det är nu den andra december och jag har köpt samt slagit in alla mina julisar! Min familj kan skatta sig såååå lyckliga för jag har köpt så himla bra julisar! Dock kollade jag kontot idag och jag måste medge att de blev liiiiite dyrare än jag först hade planerat, men va fasiken, det är jul! Och jag vill verkligen ge mina nära och kära de här julisarna! :)

I helgen har jag min första lediga helg på 4 veckor och då ska jag hem till skärpis! Hela helgen är fullspäckad! 

Fredag: Julmarknad med Nathalie, sen joinar vi mamma & pappas glöggfest som dom ordnat
Lördag: Ska kika in hos farmor & farfar där dom och Frida ska ha pepparkakshusbak, sen hem och glöggmysa med mamam & Lisa innan jag drar vidare till Stav för julmys med min andra familij! 
 
Längar så himla mycket! 

Just ja! I torsdags köpte jag en kaffemaskin, en Nespresso U milk. Den är fantastisk! Jag har nyss avnjutit en koffeinfri latte med kanel, alltså ni hör ju hur gott det låter! 

Så, nu har ni fått en liten update! Imorgon väntar jobb och lite hemmaplugg. 
 
PUSS på er! 

 

RSS 2.0