Mina senaste veckor i bilder!

Jag har ju blivit förjävla kass på att blogga.. så här kommer en snabbgenomgång av sistadelen av sommaren! 

Erik & jag hade några dagar då vi åkte fram & tillbaka till Kniven innan han äntligen blev ledig & kunde vara kvar över natten på världens mysigaste ö, här kommer lite bilder från Kniven!

Sen åkte jag tillbaka till Västerås för att jobba. på kvällen fick jag ett sms där det stod "kom på kräftis!" så det gjorde jag såklart!  
Självlart har vi (familjen & nyströms) fiskat egna kräftor också!


En torsdag åkte jag & bästis till FORMEEEEEX!!! Bland det bästa jag gjort! Vill ha en egen butik nununu! 


 
Jag har klippt en del! 

 
 
Sen blev det dax att säga hejdå till grisarna innan dom åkte iväg på slakt! Det gjordes med pompa & ståt i klänning & allt! Fick tre dagar efter ett sms från mamma där hon skrev "har hämtat en halv gris nu!" vi lär ju ha mat ett bra tag framöver..


Nu är det 12 timmar & 27 minuter tills jag börjar skolan igen, mitt sista år! Om exakt 278 dagar är jag Kvalificerad Marknadsinriktad Företagssäljare, de ni! 

 
 
 

Min vän fixar-Kalle!

Alltså jag har världens finaste vän, KOLLA VAD HON HAR GJORT med en hallmöbel som jag fixade åt henne från farmor & farfar! Kalle fick möbeln & två påsar tyger av farmor, några dagar senare berättade farmor att ett av tygerna i påsen - ett sidentyg i svart & vitt - kom från hennes finska storesyster Helena. Tanken var att farmor skulle sy en blus av tyget, men det har aldrig blivit av, så de hamnade i "ge bort-högen" som gick till Kalle. Jag berättade den lilla historien för Kalle & bad henne att göra något kul av tyget, så att det ändå används, & kolla vad hon har gjort! Det är helt fantastiskt, ligger här & gråter! :')

Hallmöbel före:


Hallmöbel efter:
 
 

RSS 2.0