släkten är värst..

.. och bäst! jag menar, vem drar inte på mungiporna när man ser den här bilden? hahah!

<p><span style="font-size: small;">KR&Auml;FTSKIVA . :)<br />
<br /></span><span style="font-size: x-small;"><strong><em>Har man en snygg sl&auml;kt s&aring; har man ;D</em></strong></span></p>


körkortet ett år!

om exakt 18 minuter för ett år sen sa uppkörningskvinnan "grattis ebba, du har nu körkort"

call your girlfriend

 Jag tror att de flesta av er har sett orginalet på den här, men kolla in dessa två tjejer! Hur grymma är inte dom!? 


all by myself

Hela tentan i affärsengelska är nu gjord! Så sjukt skönt & jag hoppas på bra resultat.

Erik åkte nyss hem, så blir själv över helgen, som jag har längtat! Hur underbart är det inte att få gå & pyssla i lägenheten helt ensam? Nej jag är inte tråkig, i'm a lonley wolf - och jag tycker om det!

Så upp ur soffan nu Ebba, här ska lägenheten städas i regnrusket! PUSSHar tagit våra studentmössor som inderningsdetalj i lägenheten, blev rikigt bra! 

Android mobil-inlägg

ääääntligen har blogg.se kommit till oss med anroidtelefon! eller det kanske har funnits utan att jag har vetat om det? any way, nu har min blogg blivit fin igen, tack vare bästa Kalle! är sjukt glad!

Sällskap

Shit, tror jag vill ha en hund! Gjorde ett "test" på någon sida vilken hund som passar mig & fick fram två stycken! Dessa två är även 2 av dom raserna som jag skulle kunna tänka mig! Chihuahua & mops!
 
Chihuahua Mops

SJUKT SÖTA!

den som väntar på något gott..

nästa vecka kommer min blogg äääääääntligen att fixas tillbaka till det "vanliga" med lite finjusteringar! :)

Idag har jag haft min andra lediga dag för veckan vilket är otroligt skönt! Började dagen med en pw i min nya hemstad (älsakr att bo i västerås!) först ner mot stationen och ner mot scandic hotel (vet inte vad statsdelen heter?) hittade massa små genvägar, så himla kul att se sig omkring ordentligt :)

Ikväll kommer mamma & moster på ett snabb-besök, sen imorgon har jag en kort dag till kl 12, sen heeelg! Den här gången stannar jag kvar i Västerås, trivs så himla bra! Nu måste jag förbereda maten (till och med det är så himla roligt!) PUSS DÅ! :*
JOFAMA BY KENZA 10

Jag döööör så snygga! 

 

Tisdag

Hej på er! Haft en bra dag? :) Min dag började tidigare än vanligt! Kvart över sju imorse blev vi hämtade av Therese & åkte ner till Gate 25 här i Västerås där "Frukostklubben" var. Då samlas massor med företagare från hela länet, man får skaffa sig ett bredare kontaktnät & lyssna på vad andra gör i sina företag, sjukt intressant! 

Därefter 6 timmar skoldag med affärsengelska, dötrist & väldigt kul på samma gång! haha :) Väl hemma passade jag på att pussa lite extra på Erik innan han åkte hem.. så nu är jag själv igen! :( meeeen som tur är har jag finaste Malin i Västerås! 

Känner mig riktigt duktig som börjat blogga igen, få se hur länge det håller i sig! :)

PUSS

Det går bra nu!

Älskar mitt liv i Västerås, har världens bästa klass (inte i klass med er såklart FR09!), världens finaste vän & många andra fina vänner, en intressant & rolig skola & ett jäkla bra humör! Äntligen får jag vara positiv, utan att någon klagar. Dessutom kirrade jag högsta betyg på Affärsmannaskapen - katsching! 

Nu kommer Erik snart hit, min tuss, så ikväll blir det bara en massa mys med min älskade! :) 


RSS 2.0