aldrig mer nelly.com!

beställer en jacka, betalar delvis med presentkort, vill byta varan, skickar tillbaka den  (vilket tar 3 veckor innan de behandlar min retur) vill beställa en ny jacka i en minde storlek (de har inte byten, man får retunera varan, få pengarna tillbaka & beställa en ny vara) men vill såklart vänta på att få tillbaka mitt presentkort så jag kan betala med det! Får ett mail nu efter 3½ vecka "Hej Ebba, ditt presentkort har nu tyärr gårr ut" 

Skämtar dom? Så får nu betala fullt pris för en ny jacka UTAN presentkort! 

less brud! 

BILDBOMB FRÅN ARKIVET

Bered er på många gamla bilder - lets gooo!
 

old picHittade en bild på mig när jag var blond. Helt sjuuukt länge sen, men ändå bara två år sen! Vill ha tillbaka den frisyren, men inte färgen. Så om någon av mina frisörvänner eller Jane läser detta - klipp mig? :)
 

Jag får aldrig nog av den här staden!love my new life! 

sista dagen på mini-lovet..

så var min mini-höstlov slut, men kunde inte ha fått ett bättre slut! Lunch med mallanbrallan på stan, följt av en sväng på Erikslund & Ikea! Ebba är glad, ebbas plånbok mindre glad!

Imorgon börjar den fjärde kursen, nya utmaningar!

PUSS

15 år av saknad ♥

helt sjukt vad tiden går, finaste morfar ♥

Vilket jävla äckel!

Var inne på felsms.com & läste roliga sms som kommit fel, ibland skrattar man så tårarna rinner! Men när jag såg det här blev jag bara arg, vilket jävla vider, rent ut sagt! ååååh blir så arg, skärp dig kvinna, idiot! 


Jag är en jävel på att laga mat!

Synd för er alla att ni inte bor med mig, jag har precis gjort en till lyckad middag, helt improviserat! Denna gång fetaostfyllda färsbiffar med vitpeppar & basilika med ugnsstekt potatis! Man kan göra god mat, fast man är en student!

winter

Och så kom vintern tillslut till Västerås med! Eller ja, nu har all snö regnat bort! Var ute & gick tidigt i morse då det snöade pyttelite med små snöflingor! Gick rätt fram i 45 minuter för att sen vända (vågar inte gå på små cykelvägar men mitt lokalsinne!) Tror ni inte då att det började kräksnöa & blåsa när jag var som lämgst bort från lägenheten! Men med julmusik i lurarna var de faktiskt mysigt! :) 

Har nyss haft tvättstuga & ska nu ställa mig & göra fetaostfyllda färsbiffar. Har aldrig gjort det förut, så det blir spännande! :)

PUSS

 
På en vecka att gå från härlig höst.... till en kall vinter! 

 

tiihi - jag dör vad kul!

 

The best revenge is your own success

.

mini-höstlov!

tenta i fredags, och den nya kursen börjar på onsdag, vilket betyder att jag har ett mini-höstlov! fruktansvärt skööönt! :) Erik har varit hos mig sen i fredags, men nu är jag ensam igen, men det går ingen nöd på mig för på torsdag efter skolan åker jag raka vägen hem till Skärpan! helt sjukt vad man sakar det man inte har.. när jag är i Västerås vill jag hem till Skärpan, men när jag är i skärpan vill jag hem till Västerås.

Men men, lediga dagar tackar man inte nej till. Nu ska jag baka, PUSS!

onsdag

första skoldagen för veckan, gick både supersegt & jättefort!

I helgen kommer mina efterlängtade tjejer till mig, ååååh vi ska ha så kul!


kort hår - äntligen!

tack världens bästa Jane! :*


bye business english!

högsta betyg i den andra kursen för terminen - Business English! yeeeees!

nu ska jag bo i min ziperall hela kvällen, hihi

RSS 2.0