Adventsmys i Västerås!


JULBAK

Idag var det julbak med Malin, Ida, Emilia & Sofie som stod på agendan! Först handlade vi, sen bakade & tills sist åt vi minijulbord, och ja, vi är studenter! Mysigaste dagen på länge! 


MÅSTE SES!!

Hahahahahahahahaha, jag kan inte sluta skratta! x'D (ja, den är värd en "xD"-gubbe!)
Sista helgen i november

Har varit hemma i Skärplinge sen i tisdags, mycket mysigt! Målade om hallen & köket åt mamma, julshoppade med finaste nathalie, var på julmarknad, middagsmyste & gjorde naglar med/hos Nathalie :)
 
 

iPhone 5Välkommen hem!

tänkte skriva "heeeelg"..

.. men kom på att jag har tenta imorgon! -.-

fingers crossed!

Måste börja med att säga att jag har världens bästa klass!

Sen kan jag säga att den här veckan är och förhoppningsvis kommer att bli riktigt bra! Om det här går som jag verkligen vill, kommer veckan att bli ännu bättre! aaaaaaah, helt gaet! :DPUSS!

VÅFS12 - bästa klassisar!
Vi är säljare, vi vet hur man har kul! Ni är bäääääst, puss på er!

Bästa vän ♥Ingen är så bra som du, det är dumt att du flyttat upp till Pite.. Saknar att bara kunna slänga sig i bilen, stampa in i ditt hus, gå in i köket, koka tevatten & skrika upp till övervångingen "KALLE, NU ÄR DET TE!" Tänk när Abbe kom ner i köket, tittade på mig & sa gravallvarligt "Är du här igen?!" åååh, saknar alla kvällar med skitsnack framför vedspisen, Alla matkvällar med tomatröra, grillningar på sommaren, bus med kineserna, alla gånger jag kommit med på era släkttillställningar, julmyset, pianospelande, studentfirande, åååååh jag saknar dig! 

Love you, det är alltid Kalle & Ebbis! 

Bästa helgen på länge!

Jag har haft en riktig mys-helg! Igår var det storkals för Farmor Edit som fyllde 90 år! (mammas farmor :) ) Hela släkten var samlad i Österbybruk för trerättersmiddag på herrgården, supermysigt! :) 

När vi sjungit klart "ja må hon leva uti hundrade år" utbrister Edit "Nej, så länge vill ni väl inte att jag lever!" Hahahha! Lillsötan! 

Mot kvällen åkte jag till fina Nathalie! Åh, vilken mysig kvalitetstid! Bästa dagen på länge! Hon hade gjort tacos och så blev det självklart massor med prat! 

Idag har det varit en lugn dag, har lyckats färga håret på mig själv, lär väl leva upp till frisör-titeln, eeeh? Nu är det full gång i köket! Famljen kommer hem om någon timme, då tänkte jag bjuda på: 
- Rödbetor med chevre & honung
- Räkceviche med granatäpple & chilli
- Parmaskinka med vitlöksost
- Tomatröra med lantbröd
- Västerbottenostfyllda knyten
allt detta i mini-format, blir nog super! :) 

PUSS


Vinn ett presentkort från Presentboden Skärmarbo

Vi lottar ut ett presentkort på 300 kr från Presentboden Skärmarbo när vi uppnått 200 gillningar på facebook.

Det enda du behöver göra är att klicka på loggan, för att komma till vår facebook-sida, gilla & dela sidan samt skriv att en kommentar att du gjort detta så är du automatiskt med om att tävla om ett presentkort värt 300 kr!

LYCKA TILL!
 
 
 
 

RSS 2.0