13 dagar kvar!

Snart sätts betygen & jag är väldigt nöjd med alla, alla utom ETT! men det ska fixa sig :) Fick reda på att jag kommer få MVG i både UF, försäljning och service & religion, woopwoop! känns sååå bra! 

Idag blev jag ledig, lektionerna tar ju liksom slut mot sommaren! Är även ledig i morgon & på fredag ska jag bara in till skolan en snabbis för att skriva ett läxförhör, sen är det helg - igen! Nästa vecka ska vi fika, fika lite till, heja fram Fyris som vinnare i slaget 2012 ( seriöst, Fyris KAN inte förlora de året vi tar studenten!) Sen torsdagen går åt till att fixa nagla & hår i salongerna, mys! >

Det är så jäkla lite tid kvar till studenten, jag blir nästan rädd! eller jo, jag är nog vettskrämd egentligen... Ikväll ska jag i alla fall ta ett stort kliv mot framtiden, skrämande..Krusell Coco 16'' Laptop Väska - Svart

Den här laptopväskan står nog överst på min önskelista till studenten, just för att den är OMÖJLIG att få tag på! Den är slut överallt, ååååh! Världens finaste, så klart att jag inte kan få tag på den med min vanliga tur..

I had the time of my life - STUDENTSKIVA
Mitt livs sjukaste kväl - possitivt!

Vi förade hos Agnes, åker med en störd busschaufför till stan & festade galet hela natten! Min klass är bäst i världen, TACK till er alla, love you all!

Ingen bloggmänniska..

Dålig på att blogga.. Hinner liksom inte med!

Ni hittar mig istället här
Twitter @ebbasikberg
Instagram ebbasikberg

7 maj - sutdentskiva!!!

ÄNTLIGEN ÄR DET DEN 7 MAJ OCH VI SKA HÄRJA PÅ FLUSTRET IKVÄLL!!
Åker snart till Jenny för att börja fixa oss, sen vidare mot annika innan vi åker till Agnes & förar. Åh så jag (& hela klassen) har längtat efter den här dagen! 

JAG HOPPAS ATT VI SES PÅ FLUSTRET IKVÄLL! RSS 2.0