KÖRKORT!

Tänk att lilla jag har tagit körkort! :D Heeeeeelt galet! Gud vilken bra dag! Nu ska jag ut & köra bil, PUSS!

Vår hemsida är nu användbar! (men inte helt klar)Klicka på bilden för att komma till vår hemsida :)

26 månader ♥

Igår hade jag & Erik en riktig mysdag! Först åkte vi till Gävle & shoppade lite, efter det åt vi middag på den nya resturangen Meet, riiiktigt god mat kan jag lova! Efter den otroliga middagen blev det bio - Jägarna 2, som även den var riktigt bra. Väldigt lik ettan, men det betyder ju också att den var lika bra som ettan! :) 

När bion var slut var vi riktigt trötta & åker hem & hoppade bums i säng! Vi kom även på att vi hade varit tillsammans i 26 månadedr igår, så det var ett kanonfirande! :) Jag har världens finaste pojkvän & jag älskar honom så! Om 258 dagar

TAR JAG STUDENTEN!

Och hela planeringen av heeela dagen är i full gång! Gud så jag längtar!


HandMade UF's första smycken!

Nu är vår stamkollektion äntligen klar! Men eftersom att vår hemsida fortfarande är under uppbyggnad kommer ni att hitta våra smycken här & på vår sida på facebook (sök på HandMade UF :) ) tills hemsidan är klar! :) 

Vid frågor gällande våra smycken, lämna en komentar eller maila oss på handmadeuf@hotmail.com


Egen budskapsring
-du väljer själv vad du vill skriva på ringen. Du kan även välja att ha ett hjärta, en tass eller en krona med på din personliga budskapsring
Pris: 150 kr
-du väljer själv vad du vill skriva på ringen. Du kan även välja att ha ett hjärta, en tass eller en krona med på din personliga budskapsring.
Pris: 150 krLev Livet

Pris: 70 krCarpe Diem

Pris: 70 krMemories

Pris: 70 krHappines

Pris: 80 krSom Astrid sa "det är en bebis till studenten!"

& jag har idag ääääntligen beställt min studentmössa! :D Den är superfin med rosa band & sten (för hantverk) :)))) hihi, jag är så glad! :D

Lördagen har flugit iväg!

Guuud så fort dagarna går, speciellt helgen. Vart tog hela den här dagen vägen liksom? 

Men har fått lite gjort iaf. Klippte först Linn & Johannes på förmiddagen, dom hade även med sig deras nya lilla misse, Ines (med S, inte Z, kom ihåg det!) Alltså sötare misse får man leta efter! Hon kom bra överäns med min stora lurvis-misse, så tänkte behålla henne! hihi :) När dom hade åkt så kom Lovisa för lite uppfräschning i form av slingor :) Alltid lika kul att ha Lovisa här, vi har så mycket kul att prata om jämt! :) 

Nu ska jag snart grilla med familjen, kan vara så att det är årets sista grillning? Efter det drar jag på mig min Ziperall & åker hem till erik, bra avslut på en lördag! :) Lilla Ines!
Bild lånad från Linn

'

Regnig & grå dag! 
Snart får jag pussa på min älskling 


Foto: Madde

HandMade UF

Jag kan nu som stolt VD för företaget HandMade UF berätta att de första smyckena är gjorda! håll utkik, snart länkar jag vår hemsida (när den är klar!) så ni kan shoppa loss, hihi! :*

På uppdrag av Jennifer

Fick en komentar i skolan av Jennifer idag - "du bloggar ju aldrig ebba! upp med ett inlägg nu!" så , hääär kommer der jennifer :*

Skolan var toitalt värdelös idag, kanske tråkigaste dagen hitills.. usch! Nu på kvällen har jag klipp mormor & Kjell & snart kommer erik så åker vi till vavd. Jag ska verkligen träna skiten ur mig! Det får avsluta detta korta inlägget, hihi. PUSS!Inlägg utan bilder är tråkiga, men i brist på nya slänger jag upp en inte fullt ny :)

Lördag

Åh godmorgon på er mina fina! :) Alltså jag lär ju börja med att säga att det är ju vinter ute! Var ute på promenad nyss & det var svinkallt, blåste rök ur munnen tillochmed! iallafall, idag har jag rätt mycket på gång, ska först upp & jobba på Presentboden! Kom upp & kika på allt fint vettja :) Sen hem till min finaste vän & fira hennes 18-årsdag, kommer bli super! 

Nu har vi föresten beställt hem grejer till vårat UF, så någon gång i veckan länkar jag den hemsidan, håll er uppdaterade! :) 

PUUSSSS

Vill du vara fotomodell för en dag? Ta chansen nu!


Snart kommer våra smycken!

Håll utkik i bloggen, snart kommer HandMade UF:s smycken att börja säljas! 

HUR SNYGG?Geeeeee mig, snälla rara!

HandMade UF

Nu är vi registrerade! Så för tillfället är jag VD för UF-företaget HandMade UF! Sååååå kul! :D
Är supertaggad på året! Idag började dagen med ett super roligt samtal, vilket gjorde min, Jennys & Annikas dag! Jag & Annika sprang upp på UF-kontoret efter skolan  & uträttade ärenden. Sen hem till Jenny där vi fotograferade vårat UF! Den seriösaste bilden (som jag dessutom var FULAST på) gick iväg på tryck till Uppsala Tidningen, vet ni varför? 

Jo, för vi var det första företaget i Uppsala som registrerade oss! :D hihi, håll utkik efter tidningen! 

Puss HandMade UF

Jag älskar dig

/<3

RSS 2.0