Första advent


Två veckor försent..

Vad kan man göra av denna? :)Jooo, såhär blev resultatet! :) Till första advent byter jag dock bandet till ett rött :)

Julshopping med hjärtat!

Hej på er mina fina! :)

Idag har jag & Erik haft en mysdag på stan! Började handla julklappar & blev faktiskt klar med lite mindre än hälften! :) Finns det nå roligare än att handla julklappar? Man vill ju köpa allt som familjen önskar sig! (lite dyrt med tanke på att på enbart mammas önskelista toppades av en Iphone, kabinväska & OnePiece...) Kom iaf hem med massor av kassar, sjukt kul :)

Nu på kvällningen har jag bakat pappas favoritkaka & lagat mat till familjen, resten av kvällen kommer bestå av matteplugg, men oooooooj så grym jag kommer vara på de 2 följande matteproven i veckan, ehee?

PUSS!


Fredag & äntligen helg!

Nej jag har inte glömt bort bilden i  förra inlägget, det kommer, ni ska få se! :)

Idag var det veckans kortaste dag, 8.30-10.30, alltså två timmar matte. Vilket gick förvånandsvärt bra! Känns bra, eftersom att det är en intensivkurs som slutar nästa veckan med två asstora prov, inte okej! 

Efter matten gick jag & Jenny ner på stan, mötte upp mamma en sväng & gick i affärer ( hon hade lämnat in postbilen på service & slog ihjäl lite dötid på stan ). Sen en sväng på Dragon med Millan, börjar bli en fredagsvana tror jag? hihi, men vad är bättre än att avsluta en hård vecka med sushi? 

Vid kl ett fick jag ta tåget hem medan mamma åkte postbil (finns ju bara ett säte i postbilarna..) På eftermiddagen fick jag & Albin något ryck och började stryka & vika all tvätt, vad hände där? Gud så snälla barn våra föräldrar har! :) 

NU äntligen är jag hos min gosis & snart ska vi krypa ner i sägen, för imorgon blir det först jobb på Presentboden & sen aggera frisör & göra en uppsättning för ett cocktailparty - spännande! Vad kan man göra av denna?Jo det ska ni snart få se! Först ska jag upp på hockey & ut i skogen, puss!

Man kan alltid önska sig!


RSS 2.0