God Jul!

Imorgon är det julafton, helt galet vad fort tiden går! Nu har jag iallafall jobbat klart för den här veckan. Igår var det mer eller mindre kaos med folk i butiken! Inte ens lunch han jag äta ;) Idag har det varit betydligt lugnare, men mycket paketinslagning, det gillar vi! 

Nu har jag fixat klart naglarna (lyckades göra en förlängning på mig själv, har inte tid att åka & fixa dom!) gjort klart laxröran tills imorgon som var min uppgift. Nu väntar vi på att maten ska bli klar, sen väntar vi såklart på bingolotto! 2 lotter har vi & hoppas givetvis att vi vinner minst en mille på varje! 

Avslutar inlägget med att önska er alla en God Jul! Det tänker jag ha :)

Julen, bästa tiden på året

Jag är så fruktansvärt glad över att julveckan börjar imorgon! :D Dessutom har det ju snöat inatt, tråkigt bara att det regnar ute nu.. Den här veckan har vi prov i enelska b, värdelööööst.. men pluggar för fullt nu så det ska inte vara några problem! :)

Onsdag, torsdag & fredag kommer jag att finnas på plats i Presentboden, alltid så himla mysigt att få jobba dagarna innan jul! Så har ni några julklappar kvar att inhandla tycker jag att ni ska komma upp till mig & kika lite! :) Nu måste jag snabbt förtsätta med engelskan, för hjärtat tar med mig på bio ikväll, Sherlook Holmes, kommer säkert vara riktigt bra! Puss mina fina!

Nu är det jul, här i vårt hus!

Ååh, idag är jag leeedig! men har hunnit göra så mycket, varit till mormor en sväng & sen hem till Jane & lilla Tyra ♥ Guud så söt & fruktansvärt liten hon var! Världens finaste! :) 

Har insett att det är julafton nästa lördag.. men jag ligger rätt i tiden, har köpt alla julklappar (Tyra fick sin idag :) ) gjort julgodis & biscotti, bara granen som saknas! Allt annat kom upp till första advent :) Dessutom har jag knappt två dagar kvar i skolan, en lektion imorgon & bara "fikalektioner" på måndag & ett engelskaprov som sätter punkt för den här terminen!

Det går bra nu!

Har precis skaffat mig en plan b med framtiden, med stor hjälp av jessica! om allt går fel, kommer allt ändå bli så braaa!

RSS 2.0